Steun ons!

Pianoduo Festival Amsterdam stelt uw bijdrage zeer op prijs

Om jaarlijks een topeditie van het festival te realiseren is het team van het Pianoduo Festival Amsterdam maand in en uit bezig met programmering, brainstormen, organisatie, productie en natuurlijk veel uren achter de piano. Word vriend van het Pianoduo Festival Amsterdam en draag bij aan een festival met de meest vooraanstaande pianoduo’s, spectaculaire concerten, workshops en nog veel meer. Met een jaarlijkse bijdrage van €50 kunt u als vriend genieten van vele voordelen, zoals kortingen op toegangskaarten.

Stichting Pianoduo Festival

Het Pianoduo Festival Amsterdam is ondergebracht bij Stichting Pianoduo Festival KvK 68007558 RSIN 857263523 IBAN: NL23FVLB0226792102

Culturele ANBI

De Stichting Pianoduo Festival is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. De stichting gebruikt de Governance Code Cultuur als leidraad.

Ja, ik wil een eenmalige donatie doen!

Wilt u een eenmalige donatie doen? Elke donatie is van harte welkom! U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN NL23 FVLB 0226 7921 02 t.n.v. Stg. Pianoduo Festival. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@pianoduofestival.nl.

JA! Ik word vriend van het Pianoduo Festival Amsterdam.

Vul hieronder het formulier in. De jaarlijkse bijdrage van minimaal €50 wordt jaarlijks via automatische incasso afgeschreven. Als Vriend geniet u van kortingen op toegangskaarten, speciale evenementen voor Vrienden, meet-en-greets en meer! En u krijgt natuurlijk een mooi welkomstgeschenk.

Wilt u nog meer betrokken zijn bij het festival? Word dan Ambassadeur!

De Ambassadeurs van het PFA vormen een exclusieve groep van begunstigers. U schenkt minimaal 5 jaar lang ieder jaar een bedrag van minimaal €1000. Dankzij de status van de Stichting Pianoduo Festival als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is uw gift grotendeels fiscaal aftrekbaar. U geniet bijzondere voordelen: de beste zitplaatsen, vroegboekkorting, een welkomstgeschenk, exclusieve evenementen speciaal voor Ambassadeurs, meet-en-greet met artiesten, en nog veel meer. Vraag meer informatie via info@pianoduofestival.nl.